دستور ساده برای تهیه پاستای خامهای با اسفناج (Creamed Spinach Pasta)
این پاستا به یکی از طرفدارترین پیشغذاهای رستورانهای استیک اشاره دارد و در کمترین زمان آماده میشود، که آن را به یک وعده عالی برای شبهای هفته تبدیل میکند. 200 گرم اسفناج تازه در کره سیر دار پخته میشود و سپس خامه به آن اضافه میشود و تا غلیظ شدن به آرامی میپزد. پاستای پخته شده مستقیماً به سس اضافه میشود و سپس با پنیر ریکوتا برای غنای بیشتر مخلوط میشود. پاستای فتوچینی بهترین گزینه هست، اما سس خامهای به هر نودل بلندی میچسبد. میتوانید با بادام، گردو یا فندق برای تردی بیشتر تزئین کنید، یا کاملاً از آجیل صرف نظر کنید. این پاستا را به عنوان یک پیشغذا کنار استیک کبابی، مرغ یا ماهی سرو کنید، یا به تنهایی با یک لیوان نوشیدنی گازدار ساده میل کنید.
مواد لازم: • 250 گرم پاستا (نوع دلخواه، مانند فتوچینی یا پنه) • 200 گرم اسفناج تازه • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون • 2 حبه سیر، خرد شده • 1 فنجان خامه سنگین • 1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده • نمک و فلفل به مقدار لازم • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی (اختیاری) • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (اختیاری) طرز تهیه: 1. پخت پاستا: در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستور روی بسته، بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. 2. سرخ کردن سیر: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. 3. اضافه کردن اسفناج: اسفناج تازه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود و حجم آن کاهش یابد. این کار معمولاً چند دقیقه طول میکشد. 4. اضافه کردن خامه: پس از اینکه اسفناج نرم شد، خامه سنگین را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید مخلوط به آرامی بجوشد. 5. اضافه کردن پنیر: پنیر پارمزان رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود و سس خامهای یکدست شود. در صورت نیاز، نمک، فلفل و جوز هندی را نیز اضافه کنید. 6. ترکیب با پاستا: پاستای آبکش شده را به سس خامهای اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا کاملاً با سس پوشانده شود. 7. سرو: پاستا را در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با کمی پنیر پارمزان و آب لیمو تزئین کنید. نوش جان! این پاستا یک وعده خوشمزه و راحت برای شام است.