کوکی میله ای شکلاتی

پیشنهاد ویژه

مواد لازم:

کره 115 گرم(کره را کاراملی کنید. داخل یک قابلمه کوچک بریزید و بزارید روی حرارت  تا آب شود و طلایی، ولی مراقب باشید به هیچ عنوان نسوزد)
تخم‌مرغ 1 عدد
شکر قهوه‌ای 100 گرم
شکر سفید 50 گرم (۳ ق غ)
آرد 180 گرم
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک پنس
شکلات چیپسی 100 گرم (تلخ بهتره)
وانیل ترک یک بسته (۵ گرم)



طرز تهیه:

کره و شکرها را با همزن هم بزنید، سپس تخم‌مرغ را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

در آخر مواد خشک را اضافه و خمیر را جمع کنید.

در مرحله بعد شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید.

خمیر را ۱۵–۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا کمی استراحت دهید.

بین دو کاغذ روغنی باز کرده و در ابعاد ۱۸×۲۲ سانت با وردنه صاف کنید.

نکته: قبل ازینکه  برش بزنید می‌توانید کمی شکلات اضافی روی آن بریزید.

به شکل چوب‌ها یا نوارهایی با عرض ۱.۵ سانت برش زده و با فاصله داخل سینی فر بچینید.

در فر کاملاً داغ ۱۷۵ درجه به مدت ۱۳–۱۵ دقیقه بپزید.

(کناره‌های کوکی ها که کمی صورتی شود یعنی پخته، اگر فر خوب گرم نشود ممکن است پهن شود.

بعد از اینکه کاملاً خنک شد با سس شکلات سرو کنید.

نوش جان.



پیشنهاد ویژه

مطلب قبلیکیک اسفنجی با خامه کاراملی و گاناش شکلاتی
مطلب بعدی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه