آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه معادل با ۲۵۰ گرم شکر ۱ پیمانه معادل با ۲۳۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد هویج با رنده ریز ۲ پیمانه معادل با ۲۵۰ گرم روغن مایع ۳/۴ پیمانه معادل با ۱۶۵ گرم وانیل ۱/۸ قاشق چ نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر نصف ق چ مغز گردو یک تا نصف پیمانه گردو
تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه هم میزنیم، روغن را اضافه کرده و مجدد ۳۰ ثانیه هم میزنیم. ارد و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و باهم ترکیب میکنیم و به مایه تخم مرغی اضافه میکنیم. بیست ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم تا ارد ترکیب شود. مغز گردو و هویج را اضافه کرده و با لیسک ترکیب میکنیم. نکته مهم: اصلا مواد اولیه را کم و زیاد نکنید، مخصوصا میزان هویج. وقتی مواد کاملا ترکیب شد در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه، حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت گذاشته تا بپزد. در صورت دلخواه می توانید کرم پنیری درست کرده و بعنوان کرمفیل و تزیین روی آن بمالید. اگه فقط میخواهید سطح کیک تزیین شود ترکیب ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته و ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپنه یا پنیر لبنه انا کافیه. اگر میخواهید لایه های کیک هم کرمفیل داشته باشد مواد کرمفیل را دو برابر کرده و لایه کیک را با کمی شیر و فرچه تر کرده و بعد کرمفیل را بریزید. نوش جان.