برای لایه شکلاتی (کیک براونی): شکلات تلخ (55 تا 70٪): 200 گرم کره: 160 گرم شکر سفید: 70 گرم تخم مرغ درشت: 3 عدد آرد همهمنظوره: 60 گرم برای لایه کوکی: کره نرم: 120 گرم شکر قهوهای: 110 گرم تخممرغ: 1 عدد آرد همه منظوره: 150 گرم بیکینگ پودر: نصف ق چ نمک: نصف ق چ چیپس شکلات: 100 گرم وانیل: 1 ق چ
برای لایه کیک شکلاتی: ابتدا فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب 20 سانتیمتری را کاغذ روغنی بیندازید یا چرب و آردپاشی کنید. شکلات و کره را با حرارت ملایم (بنماری یا مایکروویو) ذوب کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس در یک کاسه، تخممرغها و شکر را با همزن دستی یا برقی حدود 2 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و کمی حجیم شود. کره و شکلات ذوبشده را به ُظرف اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود. در این مرحله آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد اضافه کنید. خیلی زیاد هم نزنید تا بافت لطیف بماند. مایه را در قالب بریزید و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا نیمپز شود. برای لایه کوکی: در این مرحله کره نرم و شکر قهوهای (و وانیل در صورت تمایل) را با همزن بزنید تا کاملاً کرمی و سبک شود. تخممرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکی شوند. آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید. در نهایت، چیپس شکلات را با لیسک به آرامی داخل خمیر کوکی مخلوط کنید. بعد از اینکه لایه کیک از فر بیرون آمد (نیمپز و هنوز نرم است)، با قاشق، گلولههای درشت از خمیر کوکی را روی سطح کیک پخش کنید. دوباره قالب را در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در دمای 170 درجه بپزید تا سطح کوکی طلایی شود. نکته: اگر میخواهید وسط کیک حالت فاج و مرطوب بماند، زمان پخت نهایی را کمتر (10 دقیقه) در نظر بگیرید. نکته: برای اینکه ظاهری زیباتر داشته باشد میتوانید چند تکه شکلات خردشده را قبل از پخت روی کوکیها قرار دهید. نکته: بعد از پخت، بگذارید کیک کاملا خنک شود تا برشهای تمیز و بدون خرد شدنی داشته باشید. نوش جان.