کیک کوکی براونی



صندلی خودرو

مواد لازم:

برای لایه شکلاتی (کیک براونی):

شکلات تلخ (55 تا 70٪): 200 گرم
کره: 160 گرم
شکر سفید: 70 گرم
تخم‌ مرغ درشت: 3 عدد
آرد همه‌منظوره: 60 گرم


برای لایه کوکی:
کره نرم: 120 گرم
شکر قهوه‌ای: 110 گرم
تخم‌مرغ: 1 عدد
آرد همه‌ منظوره: 150 گرم
بیکینگ پودر: نصف ق چ
نمک: نصف ق چ
چیپس شکلات: 100 گرم
وانیل: 1 ق چ



طرز تهیه:

برای لایه کیک شکلاتی:
ابتدا فر را روی 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
قالب 20 سانتی‌متری را کاغذ روغنی بیندازید یا چرب و آردپاشی کنید.

شکلات و کره را با حرارت ملایم (بن‌ماری یا مایکروویو) ذوب کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.

سپس در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن دستی یا برقی حدود 2 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و کمی حجیم شود.

کره و شکلات ذوب‌شده را به ُظرف اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.

در این مرحله آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد اضافه کنید. خیلی زیاد هم نزنید تا بافت لطیف بماند.

مایه را در قالب بریزید و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا نیم‌پز شود.

برای لایه کوکی:
در این مرحله کره نرم و شکر قهوه‌ای (و وانیل در صورت تمایل) را با همزن بزنید تا کاملاً کرمی و سبک شود.

تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکی شوند. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.

در نهایت، چیپس شکلات را با لیسک به آرامی داخل خمیر کوکی مخلوط کنید.

بعد از اینکه لایه کیک از فر بیرون آمد (نیم‌پز و هنوز نرم است)، با قاشق، گلوله‌های درشت از خمیر کوکی را روی سطح کیک پخش کنید.

دوباره قالب را در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در دمای 170 درجه بپزید تا سطح کوکی طلایی شود.

نکته: اگر می‌خواهید وسط کیک حالت فاج و مرطوب بماند، زمان پخت نهایی را کمتر (10 دقیقه) در نظر بگیرید.

نکته: برای اینکه ظاهری زیباتر داشته باشد می‌توانید چند تکه شکلات خردشده را قبل از پخت روی کوکی‌ها قرار دهید.

نکته: بعد از پخت، بگذارید کیک کاملا خنک شود تا برش‌های تمیز و بدون خرد شدنی داشته باشید.

نوش جان.




مطلب قبلیکیک هلو با لایه پنیری
مطلب بعدیحلوا سه آرد

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه