ارد ها را در قابلمه کاملا خشک ریخته و با هم کمی تفت دهید.
سپس روغن و کره را به حدی اضافه کنید تا کمی آرد در روغن قوطه ور شود و با شعله ملابم مجددا تفت دهید تا کاراملی شود.
سعی کنید قابلمه نازک نباشد.
اگر حلوای روشن دوست دارید کمتر تفت دهید و اگر حلوای تیره، مواد را بیشتر تفت دهید.
ولی ملایم بودن بسیار مهم است.
همزمان آب و شکر را روی شعله گذاشته تا جوش اید، سپس گلاب و هل و زعفران دم کرده را اضافه کرده تا جوش اید.
شربت نباید زیاد جوش بخورد، چون عطزر هل و گلاب و زعفران کم می شود.
زیر شربت را خاموش کرده و بعد از اینکه تفت دادن آرد و روغن به حد مورد نظر رسید آرام آرام و با احتیاط شربت را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
تا آب آن کشیده شود و حلوا جمع شود.
سپس حالت قنداق پیچ کرده تا حلوا به روغن بیوفتد.
نوش جان.