آرد ۳۰۰ گرم بکینگ پودر ۲ ق چ شکر ۲۲۰ گرم نمک ۱/۸ ق چ پودر کاکائو ۲۲.۵ گرم (سه ق غ) کره همدمای محیط ۱۸۵ گرم (۳/۴ پ) ماست یونانی ۳۱۰ میلی لیتر تخم مرغ همدمای محیط ۳ عدد عصاره وانیل یک ق چ مغز فندق رست شده ۱۷۵ گرم (۳/۴۰ پ) پودر قند برای روی کیک اختیاری
قالب میان تهی را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید. فر برقی را با دمای ۱۸۰ دس گرم کنید. کره و شکر را با هم بزنید تا کرمی شود. وانیل و تخم مرغها را دونه دونه به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ماست یونانی را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، نمک، بکینگ پودر پودر کاکائو را مخلوط و الک و در سه مرحله با مواد قبلی اضافه کنید و با لیسک فولد کنید. فندق رست شده را کمی خرد کنید و با مواد فولد کنید. مواد را داخل قالب بریزید تا حدود ۴۰- ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن میتوانید کمی پودر قند بپاشید و یا مشابه عکی کمی نوتلا بریزید و با فندق گارنیش کنید. نوش جان.