کیک بادام



محاسبه BMR

مواد لازم:

شكر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ همدمای محیط ۴ عدد
عصاره وانیل یک ق چ
اسانس بادام (اختیاری) ۴-۵ قطره
ماست یونانی یا پرچرب شیرین ۱۹۰ گرم (۳/۴ پ)
روغن ۱۸۰ میلی لیتر (۳/۴ پ)
آرد ۱۸۰ گرم
نمک ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
آرد بادام ۷۲ گرم (۳/۴ پ)
پرک بادام ۳/۴ پ



طرز تهیه:

قالب گرد ۲۰ سم رو با کره چرب کنید و کاغذ شیرینی بیاندازید. مجددا روی کاغذ را چرب کنید و پرک بادام رو کف قالب پخش کنید.

فر را با دمای ۱۷۵ دس گرم کنید.

شکر، تخم مرغها ، اسانس بادام و وانیل را به خوبی هم بزنید.
همزمان ماست را اضافه و مخلوط کنید و سپس روغن را به آرومی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مواد خشک آرد، نمک ، بکینگ پودر و آرد بادام را الک کنید و در ۲-۳ مرحله به مواد تر اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.

داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده حدود ۳۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت مرکز کیک رو با سیخ چوبی یا خلال دندان چک کنید

. و بعد از سرد شدن کیک رو برش بزنید البته که به علت وجود پرک بادام برشهای خیلی منظمی نخواهید داشت اما همینش قشنگه.

نوش جان.




مطلب قبلیکیک شکلات فندقی
مطلب بعدیخاگینه قالبی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه