مافین هویج و گردو با فیلینگ پنیری



محاسبه BMR

مواد لازم:

برای کرامبل:
ارد سفید نول :90 گرم
شکر قهوه ای: 40 گرم
کره سرد یخچالی:40 گرم
گردو خورد شده:40 گرم

برای فیلینگ پنیری:
پنیرخامه ای هم دمای محیط: 225 گرم
پودر شکر: 50 گرم
عصاره وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
.
برای مافین:
شکر قهوه ای:150 گرم
روغن مایع :80 گرم
تخم مرغ هم دمای محیط: 2عدد
عصاره وانیل: 1/2قاشق چایخوری
ارد سفید نول: 260 گرم
بکینگ پودر:1قاشق چایخوری
جوش شیرین:1/2قاشق چایخوری
زنجبیل:1/2قاشق چایخوری
جوز هندی:1/2قاشق چایخوری
هویج رنده شده: 250 گرم



طرز تهیه:

 

قالب مافین رو کاغذ مخصوص بندازین و فر رو با دمای 190 درجه روشن کنین.
برای کرامبل تمام مواد رو با هم داخل یه کاسه مخلوط کنین و با نوک انگشتاتون مخلوط کنین تا حالت خورده نان  با تیکه های درشت و کرامبل بگیره و بزارین کنار.

برای فیلینگ پنیری،پنیر خامه ای رو با همزن دستی بزنین تا بافتش یکدست و کرمی بشه و بعد باس پودر شکر و وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین و وقتی یکدست و کرمی شد داحل قیف پلاستیکی بریزین و بزارین کنار.


برای مافین هویج، مواد خشک شامل ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک و ادویه ها رو با ویسک باهم مخلوط کنین و وقتی کاملا یکدست شد بزارین کنار.


داخل ظرف جدا تخم مرغ ها رو به همراه شکر قهوه ای و روغن مایع و عصاره وانیل بزنین تا کاملا باهم مخلوط و یکدست بشن.


مواد خشک رو به تر اضافه کنین و با لیسک کاملا باهم مخلوط کنین. در نهایت هویج رنده شده رو به مواد اضافه کنین و هم بزنین.

حالا 3/4 از کاغذهای مافین رو با مواد کیکی پر کنین و وسط مواد، مقدار متناسبی از فیلینگ پنیری رو به وسیله قیف پایپ کنین و همینطور که دارین پایپ میکنین قیف رو به سمت بالا و بیرون از مواد مافین به بیرون بکشین و بعد روی مافین رو با کرامبلی که از قبل اماده کردین پر کنین و در نهایت قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بزارین و به مدت 24 تا 26 دقیقه اجازه بدین مافین ها بپزن و بعد از پخت 5 تا 10 دقیقه صبر کنین تا از داغی بفیتن و اماده سرو بشن.

این مافین ها تا 3_4 روز داخل یخچال و داخل ظرف در بسته تازه میمونن.

با این مقدار مواد 10 تا 11 عدد مافین متوسط می توانید درست کنید. 

نوش جان. 




مطلب قبلیچیزکیک ترد
مطلب بعدیکیک شکلات فندقی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه