بيسكوييت بیسکوف ۴۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم شکر ۲ ق غ پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم خامه ۳۴۰ گرم کرم بیسکوییت بیسکوف ۱۵۰ گرم) لایه رویی + ۱ ق غ (فیلینگ میانی) عصاره وانیل یک ق چ پودر قند ۱۲۰ گرم پودر ژلاتین یک ق غ آب سرد ۲ ق غ
فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید. کف قالب کمربندی ۲۰ سانتیمتری را کاغذ شیرینی بندازید. اگر قالب سالم باشه نیازی به چرب کردن کف و دیواره ها نیست. ترجیحا قالب را چرب نکنید. بیسکوییتها را داخل غذاساز یا با وردنه خرد کرده و کره و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. با ۳/۴ مواد کف قالب و دیواره ها را بپوشانید و قالب را برای ۱۲ دقیقه داخل فر بذارید. بعد از خارج کردن از فر و از دما افتادن داخل یخچال قرار دهید. ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و اجازه دهید کمی حجم بگیرد و به اصطلاح شکوفه بزند و با بخار کتری و یا ماکروویو حدود ۱۰-۲۰ ثانیه ذوبش کنید. پنیر خامه ای رو با لیسک یا با همزن دور کند هم بزنید، خامه، وانیل ، یک ق غ کرم بیسکوف و پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. ژلاتین را هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و مابقی کرم بیسکوییت را که یا به روش بن ماری و یا با ماکروفر حدود ۱۰-۲۰ ثانیه گرم کردید روی لایه ی پنیری بریزید. نهایتا ۱/۴ باقی مانده ی خرده بیسکوییتها رو روی مواد بریزید و صاف کنید. حتما ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید. نوش جان.