بنگرز، بشقاب سوسیس و سس گریوی

پیشنهاد ویژه

مواد لازم:

برای بشقاب:
۳-۴ عدد سیب زمینی متوسط
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
کره دو ق غ
شیر ۳/۴ پیمانه
سوسیس ۳-۴ عدد

برای سس گریوی:
کره ۳ ق غ
آرد ۲ ق غ
آب گوشت ۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
سس ورسشستر ۲ ق غ (جایگزین سویا سس بالزامیک)
سس کچاپ یک و نیم ق غ
پودر آویشن به مقدار لازم
پیاز کوچک یک عدد (قابل حذف)



طرز تهیه:

برای پوره تکه های سیب زمینی را با کمی آب و نمک بپزید و له کنید. در حالیکه سیب زمینی ها داغ هستن کره را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و شیر و نمک فلفل و در صورت تمایل بودر آویشن بزنید و هم بزنید.

برای سس کره و آرد را تفت دهید. نمک، فلفل و پودر آویشن سس ورسشستر و کچاپ را اضافه کنید و سریع هم بزنید. استاک گوشت را اضافه کنید و اجازه بدید سس به غلظت برسه سوسیس رو هم برش بزنید و سرخ کنید.

برای سرو ابتدا پوره سپس سس و نهایتا سوسیس ها را روی هم قرار بدید و برای گارنیش در صورت دسترسی از آویشن تازه استفاده کنید.

میتوانید نخود فرنگی پخته شده هم در این بشقاب قرار دهید.

نوش جان.



پیشنهاد ویژه

مطلب قبلیسوپ سیر
مطلب بعدیپیده ترکی گوشت و پنیر

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه