برای بشقاب: ۳-۴ عدد سیب زمینی متوسط نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم کره دو ق غ شیر ۳/۴ پیمانه سوسیس ۳-۴ عدد برای سس گریوی: کره ۳ ق غ آرد ۲ ق غ آب گوشت ۲ پیمانه نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم سس ورسشستر ۲ ق غ (جایگزین سویا سس بالزامیک) سس کچاپ یک و نیم ق غ پودر آویشن به مقدار لازم پیاز کوچک یک عدد (قابل حذف)
برای پوره تکه های سیب زمینی را با کمی آب و نمک بپزید و له کنید. در حالیکه سیب زمینی ها داغ هستن کره را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و شیر و نمک فلفل و در صورت تمایل بودر آویشن بزنید و هم بزنید. برای سس کره و آرد را تفت دهید. نمک، فلفل و پودر آویشن سس ورسشستر و کچاپ را اضافه کنید و سریع هم بزنید. استاک گوشت را اضافه کنید و اجازه بدید سس به غلظت برسه سوسیس رو هم برش بزنید و سرخ کنید. برای سرو ابتدا پوره سپس سس و نهایتا سوسیس ها را روی هم قرار بدید و برای گارنیش در صورت دسترسی از آویشن تازه استفاده کنید. میتوانید نخود فرنگی پخته شده هم در این بشقاب قرار دهید. نوش جان.