برای خمیر: آب نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر) شیر نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر) نصف بسته خمیرمایه ی فوری (حدود ۵ گرم) نمک نصف ق چ آرد ۲.۵ لیوان (۳۰۰ گرم) روغن مایع یک چهارم استکان (۲۵ میلی لیتر) برای مواد میانی: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز خرد شده یک عدد نصف فلفل دلمه ای قرمز نصف فلفل سبز رب گوجه فرنگی یک ق غ یک عدد و نیم گوجه فرنگی خرد شده نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم روغن مایع برای تفت دادن برای روی پیده: پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا به مقدار لازم برای رومال: 1 عدد زرده ی تخم مرغ نصف ق چ روغن مایع نصف ق چ آب
ابتدا مواد میانی را به صورت زیر آماده کنید. پیاز و فلفلها را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً بپزد. رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس نمک فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت کم بپزند. سپس مواد میانی را کنار گذاشته و خمیر را آماده کنید. آب را کمی گرم کنید، ولرم باشد. خمیرمایه شیر نمک در کاسه بریزید. آرد را اضافه کرده و ورز دهید. روغن را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر ورز دهید. نکته: همه ی آردتون رو به یکباره اضافه نکنید. خمیر را در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس و اومدن خمیر، پف آن را گرفته و سپس خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل بیضی باز کنید. در لبه ها پنیر بذارین و ببندید و بعد مواد گوشتی بریزید. مخلوط زرده ی تخم مرغ، روغن و آب را با قلمو روی لبه های خمیر بزنید. .۴ پیده ها را در فر کاملاً گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد بدون فن در طبقه ی پایین فر قرار دهید تا لبه ها طلایی شوند. میتوانید یکی از سبنیها فر را در طبقه پایین فر برعکس گذاشته که داغ شود و پروسه پخت بهتر انجام شود، پیده ها را به کمک سینی دیگه و کاغذ نسوز روی سینی داغ هدایت کنید. چند دقیقه قبل از بیرون آوردن از فر روی آنها پنیر بپاشید و دوباره داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود. این پنیر با رنده درشت رنده شده بود و اگه دوست دارین سطح پنیری یکدست تر بشه با پنیر پیتزایی که ریزتر باشه درست کنید. نوش جان.