روغن زیتون یک ق غ کره یک و نیم ق غ پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱عدد آویشن تازه یا پودر آویشن به مقدار لازم خامه ترش یا خامه ی صبحانه ۲ ق غ تره فرنگی ۳-۴ شاخه سیب زمینی متوسط یک عدد سیر درشت ۸-۹ حبه استاک مرغ یا قلم گاو ۲ پیمانه آبجوش یک و نیم پیمانه نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم جعفری خرد شده یک ق غ
ابتدا کره و روغن سپس پیاز تره فرنگی، سیب زمینی را کمی تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید. استاک مرغ یا قلم گاو، آبجوش، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا سیب زمینی ها بپزند. با بلندر یا گوشت کوب برقی میکس کنید و حدود ۱۵ دقیقه مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید. پایان این زمان خامه را با دو قاشق از سوپ مخلوط کرده و به همراه جعفری خرد شده به قابلمه سوپ اضافه کنید. ۵ دقیقه ی بعد سوپ آمادست. نوش جان.