برووانی پرتقالی



محاسبه BMR

مواد لازم:

کره ۱۷۰ گرم (۳/۴ پ)
شکلات تلخ ۱۷۰ گرم (یک پ)
پودر کاکائو ۴۳ گرم (نصف پ)
آب پرتقال تازه ۳ ق غ

شكر ۲۶۰ گرم (یک سوم پ)

شکر قهوه ای ۶۶ گرم (یک سوم پ)
تخم مرغ همدمای محیط ۳ عدد
عصاره ی وانیل یک ق چ
آرد ۱۰۰ گرم (۳/۴ پ)
نمک نصف ق چ
زست (رنده پوست پرتقال) یک پرتقال
پرتقال یک عدد
شکر جهت غلتاندن پرتقالها ۲-۳ ق غ



طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید.

قالب ۲۰در ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و حتما کف آن کاغذ شیرینی ضخیم و مرغوب بندازید.

کره، شکلات خرد شده پودر کاکائو و آب پرتقال تازه را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید. دقت کنید که شکلات رو نسوزونید و نهایتا هم بزنید.
بعد از اینکه ترکیب کاملا یکدست شد و از دما افتاد شکرها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. نهایتا ترکیب آرد و نمک الک شده و زست پرتقال را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مواد را داخل قالب بریزید و اسلایسهای نازک پرتقال را که در شکر غلتاندید روی کیک با فاصله قرار دهید و کیک را حدود ۵۰-۴۵ دقیقه داخل فر بپزید.

حتما بعد از پخت براوونی را نیم ساعت در محیط خنک کنید و سپس به یخچال انتقال دهید. پس از خنک شدن آن را بصورت اسلایسی برش دهید و در ظرف سرو مورد نظر بچینید.

نوش جان.




مطلب قبلیگلت چیزکیک توت فرنگی
مطلب بعدیچیزکیک ترد

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه