کره ۱۷۰ گرم (۳/۴ پ) شکلات تلخ ۱۷۰ گرم (یک پ) پودر کاکائو ۴۳ گرم (نصف پ) آب پرتقال تازه ۳ ق غ شكر ۲۶۰ گرم (یک سوم پ) شکر قهوه ای ۶۶ گرم (یک سوم پ) تخم مرغ همدمای محیط ۳ عدد عصاره ی وانیل یک ق چ آرد ۱۰۰ گرم (۳/۴ پ) نمک نصف ق چ زست (رنده پوست پرتقال) یک پرتقال پرتقال یک عدد شکر جهت غلتاندن پرتقالها ۲-۳ ق غ
فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید. قالب ۲۰در ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و حتما کف آن کاغذ شیرینی ضخیم و مرغوب بندازید. کره، شکلات خرد شده پودر کاکائو و آب پرتقال تازه را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید. دقت کنید که شکلات رو نسوزونید و نهایتا هم بزنید. بعد از اینکه ترکیب کاملا یکدست شد و از دما افتاد شکرها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. نهایتا ترکیب آرد و نمک الک شده و زست پرتقال را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را داخل قالب بریزید و اسلایسهای نازک پرتقال را که در شکر غلتاندید روی کیک با فاصله قرار دهید و کیک را حدود ۵۰-۴۵ دقیقه داخل فر بپزید. حتما بعد از پخت براوونی را نیم ساعت در محیط خنک کنید و سپس به یخچال انتقال دهید. پس از خنک شدن آن را بصورت اسلایسی برش دهید و در ظرف سرو مورد نظر بچینید. نوش جان.