میگو ۵۰۰ گرم روغن زیتون ۶-۷ ق غ پیاز ریز خرد شده ۱عدد سیر ۸ حبه فلفل پاپریکا تازه ۱.۵ عدد پودر پاپریکای دودی نصف ق چ پرک فلفل هالوپینو نصف ق چ فلفل قرمز ۱/۴ ق چ پول بیبر مقداری (اختیاری) نمک به مقدار لازم جعفری خرد شده یک ق غ فلفل سیاه برای روی میگوها مقداری نان به مقدار لازم
روغن را داخل تابه کاملا داغ کنید پیاز را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. فلفلهایی که حلقه ای برش زدین را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سیرهای برش خرده را اضافه کنید و حدود ۱دقیقه تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا عطرشون آزاد شود و بلافاصله میگوها را اضافه کنید. حواستون باشه که حرارت کم نباشه تا میگوها سرخ شوند و آب نندازند. هر سمت میگو حدود ۲ دقیقه کافیه. داخل ظرف بریزید و روی آن را جعفری خرد شده و فلفل سیاه بپاشید و همراه نان سرو کنید. نوش جان.