مواد لازم برای کرم فندق: پنیر ماسکارپونه: 250 گرم شکر سفید:40 گرم وانیل شکری:8 گرم پودر خامه:16 گرم کرم فندق:100 گرم خامه صبحانه: 400 گرم بیسکوییت پتی بور:به مقدار لازم شکلات بار فندقی:2 عدد
برای گارنیش: خامه فرم گرفته کرم فندق فندق خورد شده: 30 گرم .
پنیر ماسکار پونه را به همراه وانیل و شکر و پودر خامه یک دقیقه با همزن دستی یا برقی میزنی تا یکدست شود. کرم فندق را اضافه میکنی و هم میزنی و بعد خامه صبحانه رو کم کم اضافه میکنی تا به بافت لطیف ویکدست خامه ای برسی. حالا کف یه ظرف یا سینی رو سلفون یا پلاستیک تمیز بزرگ میندازی و بیسکوییت پتی بور به صورت سه ردیف چهارتایی میچینی و فیلینگ فندقی رو داخل قیف میریزی و روی بیسکوییتا میریزی و با پالت روشو صاف میکنی و برای لایه دوم طبق فیلم ،فقط دو طرف رو بیسکوییت میچینی و وسطش رو شکلات بار فندقی یا هرشکلات بار دیگه ای میزاری و دوباره فیلینگ فندقی میریزی و صاف میکنی (یکمی از فیلینگ رو برای تزئین و کارو نگه دار)و بعد بیسکوییتا رو به کمک پلاستیک از دو طرف روی هم میاری و با دستت یکمی فشار میدی تا توی همون حالت بمونه و کاملا روشو پلاستیک میکشی و داخل یخچال یه شب تا صبح استراحت میدی تا مزه ها به خورد همدیگه برن. و بعد با باقی مونده فیلینگ فندقی کل دسر روبه کمک قیف و پالت کاور میکنی و برای تزئینش طبق فیلم از کرم فندق اب شده، خامه فرم گرفته و فندق خورد شده استفادا کنی. نکات: میتونی به جای کرم فندق از هر کرمی که دوست داری استفاده کنی ،مثل پسته،شکلات،کره بادوم زمینی و... میتونی به جای وانیل شکری از وانیل پودری استفاده کنی. نوش جان.