دسر فندقی



محاسبه BMR

مواد لازم:

مواد لازم برای کرم فندق:
پنیر ماسکارپونه: 250 گرم
شکر سفید:40 گرم
وانیل شکری:8 گرم
پودر خامه:16 گرم
کرم فندق:100 گرم
خامه صبحانه: 400 گرم
بیسکوییت پتی بور:به مقدار لازم
شکلات بار فندقی:2 عدد


برای گارنیش:
خامه فرم گرفته
کرم فندق
فندق خورد شده: 30 گرم
.



طرز تهیه:

پنیر ماسکار پونه را به همراه وانیل و شکر و پودر خامه یک دقیقه با همزن دستی یا برقی میزنی تا یکدست شود. کرم فندق را اضافه میکنی و هم میزنی و بعد خامه صبحانه رو کم کم اضافه میکنی تا به بافت لطیف ویکدست خامه ای برسی.
حالا کف یه ظرف یا سینی رو سلفون یا پلاستیک تمیز بزرگ میندازی و بیسکوییت پتی بور به صورت سه ردیف چهارتایی میچینی و فیلینگ فندقی رو داخل قیف میریزی و روی بیسکوییتا میریزی و با پالت روشو صاف میکنی و برای لایه دوم طبق فیلم ،فقط دو طرف رو بیسکوییت میچینی و وسطش رو شکلات بار فندقی یا هرشکلات بار دیگه ای میزاری و دوباره فیلینگ فندقی میریزی و صاف میکنی (یکمی از فیلینگ رو برای تزئین و کارو نگه دار)و بعد  بیسکوییتا رو به کمک پلاستیک از دو طرف روی هم میاری و با دستت یکمی فشار میدی تا توی همون حالت بمونه و کاملا روشو پلاستیک میکشی و داخل یخچال یه شب تا صبح استراحت میدی تا مزه ها به خورد همدیگه برن.
و بعد با باقی مونده فیلینگ فندقی کل دسر روبه کمک قیف و پالت کاور میکنی و برای تزئینش طبق فیلم از کرم فندق اب شده، خامه فرم گرفته و فندق خورد شده استفادا کنی.

نکات:
میتونی به جای کرم فندق از هر کرمی که دوست داری استفاده کنی ،مثل پسته،شکلات،کره بادوم زمینی و...
میتونی به جای وانیل شکری از وانیل پودری استفاده کنی.

نوش جان.




مطلب قبلیکیک کدو حلوایی
مطلب بعدیکیک کرامبل آلبالو

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه