آرد ۲ پیمانه (هر پیمانه ۱۲۵ گرم)
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه(فشرده نکنید تو پیمونه) شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد (ریز نباشند) روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ گردو نصف پیمانه (اختیاری) وانیل 1 ق چ دارچین ۱ ق غ
برای تهیه پوره کدو را خورد کنید و نصف استکان آب اضافه کنید و اجاز بدید روی شعله ی ملایم نیم ساعت بپزد. (میتوانید بخار پزم بکنید). قالب میان تهی مناسب تره واسه این کیک. قالب را چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید. حالا آرد، دارچین بکینگ پودر را سه بار با هم الک کنید. تخم مرغ، وانیل و شکر را اونقدر با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن را اضافه کنید و سی ثانیه مخلوط کنید. پوره کدو را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید و در آخرم مخلوط آرد را در سه مرحله روی مواد الک کرده و با کمک همزن دستی به مواد تخم مرغی اضافه کنید، در حد مخلوط شدن هم بزنید اگه خواستین گردو هم اضافه کنید. قالب را در فری که از قبل با درجه ۱۷۵ گرم کردیم قرار میدهیم و اجازه میدهیم ۴۵ دقیقه بپزد. فقط بعد از ۳۵ دقیقه خودتون چک کنید که به وقت کیک بیش از حد نپزد، با سیخ چوبی تست کنید چون دمای فرها متفاوته نکته اگه دوست داشتید روی کیک سس کرامل بریزید یا براش کرم پنیری درست کنید. نکته: پوره کاملا بی آب باشه و توی پیمانه بیش از حد فشرده اش نکنید. نکته: هم زدن زیاد آرد و مواد کیک را خمیر میکند. نوش جان.