کیک کرامبل آلبالو



محاسبه BMR

مواد لازم:

برای کیک:
تخم مرغ 3 عدد
شکر ۱۲۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
آلبالو ۳۵۰ گرم
کره ذوب شده ۶۰ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ

برای کرامبل:
آرد ۵۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
کره سرد ۴۰ گرم



طرز تهیه:

ابتدا کیک را اماده میکنیم تخم مرغها را با وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار شوند. بعد کره ذوب شده و روغن را اضافه و مخلوط کنید.
در آخر مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.

بعد از اینکه کاملا با هم ترکیب شدند، داخل قالب ۲۰ کاغذ روغنی گذاشته و مواد کیک را داخلش بریزید.

هسته آلبالو هاتون را در بیاورید و با یک ق غ نشاسته ذرت مخلوط کنید و بچینید روی مواد کیک.

برای کرامبل آرد و شکر و کره کاملا سرد را مخلوط کنید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا به شکل خورده نان در بیاید. بعد مواد کرامبل رو بریزید روی آلبالو ها.

فر رو از قبل روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی

کیک را به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بیزد.

نوش جان.




مطلب قبلیدسر فندقی
مطلب بعدیکیک کره ای وانیلی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه