برای کیک: تخم مرغ 3 عدد شکر ۱۲۰ گرم آرد ۱۵۰ گرم آلبالو ۳۵۰ گرم کره ذوب شده ۶۰ گرم روغن مایع ۲۰ گرم بیکینگ پودر یک ق چ وانیل ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ برای کرامبل: آرد ۵۰ گرم شکر ۳۰ گرم کره سرد ۴۰ گرم
ابتدا کیک را اماده میکنیم تخم مرغها را با وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار شوند. بعد کره ذوب شده و روغن را اضافه و مخلوط کنید. در آخر مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید. بعد از اینکه کاملا با هم ترکیب شدند، داخل قالب ۲۰ کاغذ روغنی گذاشته و مواد کیک را داخلش بریزید. هسته آلبالو هاتون را در بیاورید و با یک ق غ نشاسته ذرت مخلوط کنید و بچینید روی مواد کیک. برای کرامبل آرد و شکر و کره کاملا سرد را مخلوط کنید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا به شکل خورده نان در بیاید. بعد مواد کرامبل رو بریزید روی آلبالو ها. فر رو از قبل روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی کیک را به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بیزد. نوش جان.