فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)

تکنیک سیاه کردن باید در مجموعه مهارت‌های هر آشپز خانگی وجود داشته باشد. با استفاده از یک تابه سنگین و یک مخلوط ادویه ، می‌توانید پروتئین‌هایی مانند میگو، ماهی، صدف و سینه‌های مرغ را به چیزی خوشمزه، لذیذ و آبدار تبدیل کنید. بیشتر سینه‌های مرغ موجود در فروشگاه‌ها بزرگ هستند، بنابراین برش افقی سینه مرغ به دو نیمه باعث می‌شود که سریع‌تر و یکنواخت‌تر پخته شوند. مرغ سیاه شده می‌تواند به‌عنوان یک غذای اصلی سرو شود یا بر روی سالاد بزرگ و برگ‌دار با سس سزار یا پاستای خامه‌ای کاجون قرار گیرد. هنگام پخت این دستور، به دود ناشی از سرخ کردن در حرارت بالا توجه داشته باشید. قبل از شروع، در را باز کنید و فن سقفی را روشن کنید — هیچ چیز به اندازه زنگ خطر دود روند پخت را مختل نمی‌کند. هرگونه مرغ باقی‌مانده را می‌توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید و صبحانه یا ناهار خود را ارتقا دهید (به عنوان مثال، املت‌های سبک غربی، بوریتوهای صبحانه و سالاد مرغ).


بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم و دستور تهیه فیله مرغ سیاه شده

مواد لازم :

• ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

• ۲ قاشق غذاخوری ادویه سیاه (مخلوطی از پودر فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، پودر اورگانو، پودر آویشن، نمک و فلفل)

• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه (اختیاری)

طرز تهیه:

1. آماده‌سازی ادویه:

   • در یک کاسه کوچک، ادویه سیاه را با هم مخلوط کنید. می‌توانید با توجه به ذائقه‌تان مقدار ادویه‌ها را تغییر دهید.

2. آماده‌سازی مرغ:

   • سینه‌های مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید.

   • هر دو طرف سینه‌های مرغ را با روغن زیتون آغشته کنید.

   • سپس ادویه سیاه را به طور یکنواخت بر روی هر دو طرف مرغ بپاشید و فشار دهید تا خوب بچسبد.

3. پختن مرغ:

   • یک تابه بزرگ و نچسب را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید.

   • وقتی تابه داغ شد، سینه‌های مرغ را در تابه قرار دهید و به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بپزید تا طرف اول کاملاً سیاه و پخته شود.

   • سپس مرغ‌ها را برگردانید و طرف دیگر را نیز به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته و سیاه شود.

4. سرو:

   • سینه‌های مرغ را از تابه خارج کنید و بگذارید چند دقیقه استراحت کنند.

   • سپس آن‌ها را برش بزنید و با سالاد یا سبزیجات مورد علاقه‌تان سرو کنید. می‌توانید کمی آب لیمو تازه نیز روی آن‌ها بریزید.

نوش جان! اگر سوال دیگری دارید یا نیاز به تغییراتی دارید، بفرمایید.



صندلی خودرو
مطلب قبلیسالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
مطلب بعدیاوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه