درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
آشپزی
خوراک جگر با رب انار
بازدید:
621
آشپزی
صادقی
مواد لازم برای ۳-۴ نفر:
جگر و دل و قلوه نیم کیلو
پیاز بزرگ ۱ عدد
روغن ۵-۶ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
پودر لیمو عمانی ۱,۵ قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ( در صورت تمایل ) ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر ۳ تا ۴ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
جگر رو خوب بشورید و به تیکه های کوچیک برش بزنید.
پیاز رو خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدید تا رنگش طلایی و سبک بشه.
سیر رو رنده کنید و اضافه کنید و تفت بدید.
جگر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. حدود ۱۰ دقیقه جگر رو بذارید بپزه. در قابلمه بسته باشه.
وقتی جگر سرخ شد، پودر لیمو عمانی، پودر زیره، دارچین، پودر فلفل قرمز و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید.
رب انار رو اضافه کنید و هم بزنید.
بذارید حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا جا بیفته و طعم مواد به خورد هم بره.
در آخر اگه تمایل دارید آب لیموی تازه روی خوراک بریزید و سرو کنید.
نوش جان.
منبع : sarashpazbashi
مطلب قبلی
کله جوش
مطلب بعدی
مثلث پنیری
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
اسلایس مرغ
کرپ پنیری
گراتن سیب زمینی
ناگت مرغ پنیری
ترشی بادمجان کبابی
لازانیا
بورک اسفناج
همبرگر رستورانی
ترشی بادمجان شکم پر
پیده ترکی گوشت و پنیر
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی