درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
آشپزی
کله جوش
بازدید:
123
آشپزی
صادقی
مواد لازم برای ۲ نفر:
پیاز ۱ عدد
گردو ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نعناخشک ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
کشک ۱/۲ لیوان
طرز تهیه:
پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا سرخ بشه.
وقتی پیاز سرخ شد، گردوی خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. میتونید گردو رو آسیاب کنید. بهتره خیلی پودر نشه که زیر دندون بیاد.
وقتی کمی گردو رو تفت دادید نعنا خشک و زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید. چون بعداً کشک اضافه میشه نیازی به نمک نداره.
کشک رو با نصف لیوان آب رقیق کنید تا یه لیوان کشک رقیق شده داشته باشید. بعد کشک رو به قابلمه اضافه کنید.
بذارید روی حرارت ملایم تا به جوش بیاد.
خوراک رو حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بذارید تا جا بیفته.
سپس با نعنا داغ و پیاز داغ و گردو تزیین کنید و نوش جان کنید.
برای خوردنش هم بهتره نون رو توی کاله جوش تیلیت کنید. به به.
منبع: sarashpazbashi
مطلب قبلی
اردور نون و پنیر و گوجه و خیار و سبزی
مطلب بعدی
خوراک جگر با رب انار
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
اسلایس مرغ
کرپ پنیری
گراتن سیب زمینی
ناگت مرغ پنیری
ترشی بادمجان کبابی
لازانیا
بورک اسفناج
همبرگر رستورانی
ترشی بادمجان شکم پر
پیده ترکی گوشت و پنیر
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی