کلوچه زنجبیلی

خوشمزه و پرطرفدار



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️آرد گندم یک کیلو و نیم .
▫️مخلوط آرد شیرینی و نونوایی یک کیلو نیم
▫️روغن یک کیلو
▫️پودر قند یک کیلو
▫️تخم مرغ هفت عدد
▫️ماست هفت استکان
▫️زنجبیل تقریبا یک سیر.بستگی به ذائقه تون داره
▫️جوش شیرین یک ق غ سرپر
 



طرز تهیه:

🔸اول مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم. روغن رو اضافه میکنیم و به دو کف دست خوب میمالیم تا مواد حالت پودری بگیره. 

🔸تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و ماست رو با چنگال خوب هم میزنیم،بعد به مواد آردی اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم. حدود یک ربع. خمیر نباید به دست بچسبه. 

🔸اگه دیدین شل بود آرد،واگه خمیر سفت بود ماست بهش اضافه کنین.حدود دو ساعت روی  خمیرو بپوشونین و استراحت بدین. اگه بعد دو ساعت روغن پس داد نگران نشین. دوباره ورزش بدین و خمیرو پهن کنین و قالب بزنین و داخل سینی بچینین و با زعفران دم کرده غلیظ تزیین کنین و داخل فر بذارین تا بپزه.

🔸 دمای فر بستگی به نوع فرتون داره.هروقت زیر کلوچه ها قهوه ای شد و روش سفت شد یعنی کلوچه پخته است.
اگه آرد گندم محلی گیر نیاوردین از آرد نونوایی استفاده کنین
نوش جان
 




مطلب قبلیدسر عربی
مطلب بعدیشیرینی زنجفیلی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه