دسر عربی

خوشمزه و پرطرفدار



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️پودر کرم کارامل یک بسته
▫️شیر دولیوان
▫️بیسکوییت پتی بور 1 بسته
▫️خامه صورتی 1 بسته
▫️پودر نسکافه 1 قاشق مرباخوری
 



طرز تهیه:

🔸پودر کرم کارامل را با دولیوان شیر حرارت دهید و سپس همینطور که داغ است توی مخلوط کن بریزید و یک بسته بیسکوییت پتی بور رو توش خورد کنید و خوب هم بزنید سپس یک پاکت خامه و یک قاشق مرباخوری پودر نسکافه اضافه کنید و مجدد همه را خوب هم بزنید و در ظرف بریزید.

🔸البته من چون میخواستم قالبی درس کنم یک قاشق ژلاتین داخل مخلوط شیر و کارامل ریختم.




مطلب قبلیشیرینی مغربی
مطلب بعدیکلوچه زنجبیلی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه