برای مایه کیک:
آرد همهمنظوره: 400 گرم (حدود 3 پیمانه)
شیر: 350 میلیلیتر (1 و ½ پیمانه)
تخممرغ: 2 عدد
کره ذوبشده: 75 گرم (حدود ⅓ پیمانه)
وانیل: 1 ق چ
شکر قهوهای: 100 گرم (½ پیمانه)
بکینگپودر: 16 گرم (حدود 4 ق چ)
برای مغز دارچینی:
دارچین: 2 ق غ
کره ذوبشده: 100 گرم
شکر قهوهای: 100 گرم
آرد: 2 ق غ
برای فراستینگ کرمچیز:
پنیر خامهای: 100 گرم
پودر قند: 30 گرم
شیر: یک تا دو ق غ