برای خمیر: سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده سه عدد نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر ارد سوخاری ۲ ق غ نمک، فلفل، پاپریکا، پولبیبر به مقدار لازم برای مواد میانی: پنیر پیتزا ذرت میتونید به این ترکیب مرغ پخته ریز خرد شده هم اضافه کنید برای مواد رویی: تخم مرغ 2 عدد ارد سوخاری مخصوص به مقدار لازم
همه مواد سیب زمینی پخته و نشاسته ذرت و ارد سوخاری و نمک و فلفل و پاپریکا و پولبیبر را ترکیب و ورز بدید. من هر کدوم رو ۴۵ گرمی برداشتم و داخلش مرغ پخته ذرت و پنیر پیتزا گذاشتم. میتونید فقط پنیر بزارید یا هر چیزی که دوست دارید بعد خوب فشرده و گرد کنید و درزهاشو بگیرید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید. دو تا تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد. هر توپک را اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر سوخاری. به دستتون باید کاور با پودر سوخاری باید خشک باشه. میتونید این مراحل رو یه روز قبلم انجام بدید و فردا سرخش کنید. روغن سرخ کردنی رو بزارید داغ شه بعد توپک ها را توش انداخته و دو دقیقه تایم بدید که سرخ شن حرارت باید متوسط باشد. روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافه ش بره و آماده سرو هست. نوش جان.