توپک سیب زمینی سوخاری



محاسبه BMR

مواد لازم:

برای خمیر:
سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده سه عدد
نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر
ارد سوخاری ۲ ق غ

نمک، فلفل، پاپریکا، پولبیبر به مقدار لازم

برای مواد میانی:
پنیر پیتزا
ذرت
میتونید به این ترکیب مرغ پخته ریز خرد شده هم اضافه کنید

برای مواد رویی:
تخم مرغ 2 عدد
ارد سوخاری مخصوص به مقدار لازم



طرز تهیه:

همه مواد سیب زمینی پخته و نشاسته ذرت و ارد سوخاری و نمک و فلفل و پاپریکا و پولبیبر را ترکیب و ورز بدید.

من هر کدوم رو ۴۵ گرمی برداشتم و داخلش مرغ پخته ذرت و پنیر پیتزا گذاشتم. میتونید فقط پنیر بزارید یا هر چیزی که دوست دارید بعد خوب فشرده و گرد کنید و درزهاشو بگیرید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

دو تا تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد. هر توپک را اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر سوخاری. به دستتون باید کاور با پودر سوخاری باید خشک باشه. میتونید این مراحل رو یه روز قبلم انجام بدید و فردا سرخش کنید.

روغن سرخ کردنی رو بزارید داغ شه بعد توپک ها را توش انداخته و دو دقیقه تایم بدید که سرخ شن حرارت باید متوسط باشد.

روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافه ش بره و آماده سرو هست.

نوش جان.




مطلب قبلیپنینی مرغ و بادمجان
مطلب بعدیلقمه سیب زمینی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه