مسقطی خامه ای

مخصوص شب یلدا



محاسبه BMR

مواد لازم:

▪️خامه....................... 100 گرم
▪️عرق هل.................. 2 قاشق سوپخوری
▪️آب......................... 1 لیتر
▪️نشاسته..................... 200 گرم
▪️شکر....................... 200 گرم
▪️گلاب...................... نصف پیمانه
▪️پودر پسته.................. 4 قاشق غداخوری 



طرز تهیه:

نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.




مطلب قبلیکیک لاوانتین
مطلب بعدیپای نارگیل فرانسوی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه