کیک متفاوت برای شب یلدا
▫️کیک اسفنجی در قالب 20 سانیتمتری.............. 1 عدد ▫️ژله بی رنگ....................................... 1 لیوان ▫️میوه دلخواه به جز کیوی........................... به میزان لازم
▪️شیر....................... 500 میلی لیتر(2 لیوان ) ▪️شکر...................... 100 گرم ( نصف لیوان ) ▪️آرد........................ 2 قاشق غذاخوری ▪️پودر نشاسته............... 2 قاشق غذاخوری ▪️کره........................ 50 گرم ▪️وانيل ..................... ١/٤ ق چ ▪️پودر ژلاتین............... 2 قاشق چایخوری ▪️خامه فرم گرفته........... 1پیمانه
⭕️شیر ، شکر ، آرد ، پودر نشاسته و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود ، سپس پودر ژلاتین که با آب مخلوط و روی بخار آب کاملاً حل و براق شده را به آن اضافه کنید .
⭕️سپس خامه فرم گرفته و وانيل را به کرم اضافه کنید . کف یک قالب گرد را ژله بی رنگ بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد . سپس میوه دلخواهتان را روی آن بچینید دوباره روی آن ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید . بعد از اینکه ژله مرحله دوم هم خودش را گرفت ، نیمی از کرم آماده شده را بریزی و کیک را روی ان بگذارید .
⭕️بقیه کرم را هم روی کیک بریزید و همه مواد را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کرم روی کیک کاملاً ببندد. سپس دسر آماده است و می توانید آن را در ظرف دلخواه برگردانید .
⭕️یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به همراه 75 گرم شکر و 250 میلی لیتر آب مخلوط کرده بجوشانید تاشفاف شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.(من از ژله آلورا استفاده كردم) .