سیب زمینی ریز کاراملی

غذایی خوشمزه و متفاوت



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده ............. 675 گرم
 ▫️شکر قهوه ای ............................................... 4 قاشق غذاخوری
 ▫️کره .......................................................... 60 گرم
 ▫️آب پرتقال ................................................... 1 قاشق غذاخوری
 ▫️گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده .......................... 1 قاشق غذاخوری
 ▫️نمک ....................................................... به میزان لازم
 ▫️فلفل ........................................................ به میزان لازم
 ▫️پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین ....................... مقداری



طرز تهیه:

⭕️1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

⭕️2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

⭕️3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

⭕️4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .

⭕️5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .

⭕️6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

🍽شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید


 




مطلب قبلیترشی قارچ
مطلب بعدیتوپک مرغ با سس گوجه

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه