طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی



محاسبه BMR

مواد لازم برای ۴ سرو

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد حدود ۵۶۰ گرم


گردوی خرد شده ۱ فنجان


آرد کامل یا آرد سفید یا پودر نان یا پودر کورنفلکس سه چهارم فنجان


نمک - فلفل - پودر سیر - پودر اویشن


تخم مرغ بزرگ ۲ عدد


آب ۱ ق غ


کره ۳ ق غ




طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 


کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده کناری بگذارید. 


هر دو طرف سینه مرغ را نمک و فلفل پاشید کناری بگذارید. 


گردو، خرده نان، نمک، فلفل، پودر سیر و اویشن را در غذاساز ریخته کاملا مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود سپس در ظرفی کم عمق بریزید و جلوی دستتان بگذراید. 


تخم مرغ و آب را در کاسه‌ای کم عمق هم بزنید تا از لختگی در آید. 


تکه‌های سینه مرغ را در تخم مرغ زده و در مخلوط گردو بگردانید و در بشقابی بگذارید کمی استراحت کند. 


در تابه‌ای نچسب کره اضافه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید و مرغ‌ها را حدود ۲ دقیقه در هر طرف سرخ نمایید و در سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود. مرغ‌ها را به صورت گرم یا هم دما با اتاق سرو نمایید.





مطلب قبلیطرز تهيه کاسرول کوفته مرغ با سس ميگو
مطلب بعدیته چین ماهیتابه‌ای

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه