حلوای آرد برنج

حلوایی خوشمزه مناسب برای مراسمات مذهبی
پیشنهاد ویژه

مواد لازم:

آرد برنج......................... یك پیمانه
شكر.............................. یك پیمانه
هل............................... یك قاشق چای‌خوری
روغن مایع...................... سه‌چهارم پیمانه
آب............................... 2 پیمانه
گلاب............................. یك‌چهارم پیمانه
محلول زعفران................. یك‌دوم قاشق چای‌خوری


طرز تهیه:

روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، آرد برنج را الک کرده و داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود. شكر را با آب مخلوط كرده، روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید شكر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید. آرد را بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و الك كرده و هل را اضافه كنید. شربت آماده را به تدریج درون آن ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یكدست شده و به اصطلاح به روغن بیفتد.
نكته:
1- برای خوب شدن حلوا، سرخ شدن آرد مهم است و باید در حدی باشد كه رنگ آن طلایی و بوی خامی آرد گرفته شود، در غیر این صورت حلوا خوب روغن نمی‌‌اندازد و خوش‌طعم نمی‌شود.
2- بعد از ریختن شربت، نباید حلوا را زیاد روی حرارت گذاشت، زیرا شربت می‌سوزد و حلوا خشك و سفت می‌شود.
3- حلوای گرم را روی نان میكادو بمالید و بلافاصله آن را رول كنید، سپس بعد از خنك شدن برش بزنید.
4- این حلوا را می توان با انواع نان‌ها سرو كرد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

پیشنهاد ویژه

مطلب قبلیشیرینی لقمه ای
مطلب بعدیکیک سورپرایز

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه