خورشت کنگر

خورشتی خوشمزه و پرطرفدار در کردستان



محاسبه BMR

طرز تهیه:

🔸 دو عدد پياز رو در حد شيشه اي شدن تفت بدين،گوشت رو اضافه كنيد ودر حدي كه تغيير رنگ بده تفت بدين دو ليوان آب اضافه كنيد وبزارين گوشت نيم پز بشه،

🔸نعنا وجعفري خورد شده رو تو يه تابه ديگه سرخ كنيدو وقتي گوشت نيم پز شد به خورش اضافه كنيد،
كنگر ها رو تميز كنيد(تيغ ها رو با قيچي بكنيد)بعد از شستن  خوب سرخشون كنيد،يك قاشق مربا خوري رب تفت داده شده،زعفران،آبليمو،آبغوره ويا آب نارنج به خورش اضافه كنيد وبزاريد خورش حدود سه ساعت جا بيفته،
 




مطلب قبلیکلوچه مرغ و پنیر
مطلب بعدیمافین مرغ و پنیر

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه