ناگت  مرغ



محاسبه BMR

مواد لازم :

سینه مرغ= نیم كیلو
پیاز=یك عدد كوچك
پنیر پیتزا= 100 گرم
پفك نمكی پودر شده= نصف پیمانه
پودر سیر= یك قاشق غذاخوری
پودر نان= دو قاشق‌ سوپخوری


طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید
در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید.
سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.
به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد


منبع : chibepazam


مطلب قبلیبیف استراگانف
مطلب بعدیاملت کدو ایتالیایی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه