درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
آشپزی
سوپ شیر(جو و قارچ)
بازدید:
110
آشپزی
صادقی
مواد لازم :
بلغور جو: 2 پیمانه
هویج متوسط: 4 عدد
قارچ: 5 عدد
شیر: 1 لیتر
خامه: 2 قاشق غذاخوری
مرغ: نصف یک سینه
طرز تهیه :
بلغور جو را 12 ساعت خیس می کنیم.
مرغ را می پزیم.بلغور جو،هویج و مرغ را داخل آب میریزیم و با هم می پزیم (حدود 1-2 ساعت)
بعد شیر را اضافه می کنیم و یک ساعت همراه شیر سوپ را می بپزیم.
قارچ را ورقه ورقه کرده و تفت میدهید.
در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم.
منبع: chibepazam
مطلب قبلی
مثلث پنیری
مطلب بعدی
بیف استراگانف
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
اسلایس مرغ
کرپ پنیری
گراتن سیب زمینی
ناگت مرغ پنیری
ترشی بادمجان کبابی
لازانیا
بورک اسفناج
همبرگر رستورانی
ترشی بادمجان شکم پر
پیده ترکی گوشت و پنیر
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی