کراکر شویدی

عصرانه ای خوشمزه و متفاوت



محاسبه BMR

مواد لازم برای 6 نفر:

 

آرد   ۱ پیمانه
کره   ۱/۴ پیمانه
شیر   ۱/۴ پیمانه
شوید خشک  ۱ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری



طرز تهیه:

۱- کره سرد را قطعه قطعه کنید.

۲- آرد، بکینگ پودر، نمک، آبلیمو و شوید را داخل غذاساز بریزید و تکه‎های کره را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید.

۳- شیر سرد را با قاشق غذاخوری کم کم اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر غلیظ داشته باشید که با قاشق بتوان از آن برداشت.

۴- با دست خمیر را به ضخامت نیم سانتی‎متر یا هر اندازه که دوست دارید پهن کنید. آنها را در اندازه‎های دلخواه ببرید.

۵- تکه‎های خمیر کراکر را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده  و در دمای 200درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 یا تا زمانی که کراکر‎ها به رنگ قهوه‎ای و طلایی درآیند، بپزید.

سایر نکات 🚨

کراکر شویدی، میان وعده‎‌ای خوش‌طعم و سالم به عنوان میان‌وعده بچه‌ها و پیش‌غذای میزهای مهمانی به حساب می‌آید.

کراکر نوعی نان بیسکویتی ترد و اغلب نمکی هستند که یا اضافه‌کردن سبزیجات معطر، طعم خاص به آن‌ها داده می‌شود.

در این دستور شما می‎توانید به جای شوید از هر سبزی معطر دیگری برای طعم‌دادن به آن استفاده کنید.




مطلب قبلینان سبوسدار
مطلب بعدیبورانی بادمجان

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه