چیز کیک نسکافه

مخصوص طرفداران نسکافه



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته= 200 گرم
▫️خامه قنادی 200گرم
▫️پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری 
▫️آب نصف لیوان
▫️نسکافه یک تا دو قاشق غذاخوری
▫️شیرعسلی یا شیر نصف لیوان
 



طرز تهیه:

🔸کیک با هرطعمی که دوست داشتید من کیک شیفون درست کردم (اگه حوصله و وقت نداشتید میتونید از ترکیب پتی بور و کره استفاده کنید ولی من دوست نمیدارم)

🔸اول پودر ژلاتین رو با اب مخلوط‌میکنیم و‌روی حرارت کتری میزاریم تا پودر ژلاتین حل شه  خامه قنادی رو هم بزنید تا فرم بگیره بعد پنیرماسکارپونه اضافه و مجدد با همزن هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن 

🔸پودر نسکافه رو‌با یه قاشق شیر یا اب گرم مخلوط کنید تا دونه هاش بازش بعد همراه با ژلاتینی که بن ماری شده و کمی خنک شده به مواد پنیری اضافه میکنیم و مجدد دو سه دور با همزن میزنیم تا یه دست بشن در اخر هم نصف لیوان شیر یا نصف قوطی شیرعسلی اضافه کنید

🔸حالا مواد پنیری مون رو میریزم روی کیک و صافش میکنیم و داخل یخچال به مدت یکی دو ساعت قرار میدیم تا خودشو بگیره بعد از اینکه اماده شده هر جوری که مایل بودید تزیینش کنید.
.
🔴اگه خامه قنادی در دسترس نبود خامه صبحانه بزنید ولی باید شکر اضافه کنید.
 




مطلب قبلیکیک ساده
مطلب بعدیبستنی سنتی زعفرانی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه