پاناکوتا انبه

دسری خوشمزه و لذیذ



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️پودر ژلاتین 1 ق غ 
▫️آب 3 ق غ
▫️شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه
▫️شکر یک چهارم پیمانه
▫️عصاره وانیل یک هشتم ق چ
▫️انبه دو عدد  تکه شده به قسمت های کوچک
 



طرز تهیه:

🔸در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود. از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. 

🔸ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد. از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است.




مطلب قبلیبراوونى اورئو
مطلب بعدیژله توت فرنگی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه