تارت آجیلی

شیرینی مجلسی و خوشمزه



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️آرد ۳۱۰گرم
▫️کره۱۷۰گرم
▫️پودر قند ۷۰گرم
▫️شیر سرد ۳قاشق غذا خوری
▫️زرده تخم مرغ یک عدد
▫️اسانس وانیل ۲قطره
▫️اندکی زعفران
▫️دمای فر ۱۷۰
 



طرز تهیه:

🔸کره نباید گرم و ذوب باشه بلکه باید کاملا سرد باشه ...کره رو به قطعات ریز تکه تکه میکنیم
آرد رو روی کره میریزیم و فقط با نوک انگشتها کره و آرد را مخلوط میکنیم تا به صورت خرده نون در بیاد اصلا کره و آرد رو با کف دست ورز ندید چون کره نباید به روغن بیافته

🔸پودر قند و زرده و وانیل رو اضافه میکنیم و سپس زعفران رو افزوده و  شیر رو  هم کم کم اضافه میکنیم و تا حدی شیر میزنیم که خمیر  رو بتوان جمع کرده و به دست نچسبد ممکنه از شیر باقی بمونه که دیگه در خمیر استفاده نمیکنیم پس دقت شود که شیر اولا کاملا سرد باشه و بعد هم کم کم اضافه بشه که زیاد از حد شیر

 🔸نریزیم,سپس خمیر رو کمی به صورت مسطح در یخچال استراحت میدهیم و سپس ان را روی یک سینی  با وردنه صاف کرده و سپس با قالب مخصوص (قالب تارت یا قالبهای در دسترس)قالب زده و خمیر رو درون قالب گذاشته و درون اون رو با چنگال منفذ دار کرده و سپس در فر قرار میدهیم,فیلینگ  و داخل تارتها هم شکلاتهای اب شده ریختم و با اجیلیهای مختلف تزیین کنید
 




مطلب قبلیقرابیه پاستانه گردویی
مطلب بعدیکنجد عسلی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه