شیرینی کره ای بِرِد

شیرینی مخصوص عید نوروز



محاسبه BMR

مواد لازم:

▪️آرد دولیوان 
▪️پودر قند ۳چهارم لیوان(من کم شیرین خواستم نصف زدم)
▪️کره ۲۲۵ گرم 
▪️نشاسته ذرت ۱ سوم لیوان 
▪️وانیل ۱ ق چ 
 



طرز تهیه:

🔸آرد،پودر قند،نشاسته ذرت و وانیل را باهمدیگ الک کنین و کنار بذارین.
کره ب دمای محیط رسیده رو باهمزن بزنین تا رنگش روشن بشه.

🔸بعد مخلوط آرد رو آرام آرام اضافه کنین و باهمزن بزنین.آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیری مانند بشه.زیاد ورز ندین حواستون بشه.

🔸حالت خمیر بگونه ایه ک ترکاش خیلی راحت گرفته میشه و قابل کاتر زدنه.اگ خمیر شل بود میتونین بذارین یخچال نیم ساعتی تا قابل کاتر زدن بشه.

🔸به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نکنین.
وسط کاغذروغنی خمیر رو پهن کنین و کاتر بزنین.من از دوتا کاتر استفاده کردم و وسط گل رو هم اندازه ی نقطه رنگ خوراکی قرمز زدم.
بذارین داخل فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه برای ۱۵ دقیقه.
 




مطلب قبلینان محلی اردک نان زنجان
مطلب بعدیباقلوای لانه کبوتری

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه