اسفناج پلو

خوشمزه و مقوی و سرشار از آهن



محاسبه BMR

طرز تهیه:

🔸سینه یا فیله ی مرغ  رو به اندازه ی بند انگشت خورد میکنیم و توی پیاز و سیر رنده شده میخابونیم و بهش روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه و زعفرون اضافه میکنیم و صبر میکنیم تامزه دار بشه
.
🔸برنج رو آبکش میکنیم. توی قابلمه یه ردیف برنج میریزیم. روش اسفناج و روی اسفناج از مخلوط فیله ی مرغ و همینطور تا آخر.
.
🔸روی لایه ی آخر هم آب روغن میدیم و میزاریم تا دم بکشه. و درصورت تمایل آخر سر یکمی روغن و کره داغ میکنیم و میدیم روی برنج و بعد با سبزی خوردن تازه نوش جان  میکنیم 😋
 




مطلب قبلیتوخی کباب ترکی
مطلب بعدیمرغ پنجابی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه