شیرینی مارمالادی نارگیلی

شیرینی مخصوص عید نوروز



محاسبه BMR

مواد لازم:

▫️آرد.........۲۲۰ گرم
▫️پودر قند.......۶۰ گرم
▫️آرد برنج.......۲ ق س
▫️کره خرد شده.......۱۸۰ گرم
▫️نارگیل.........۲۰۰ گرم
▫️سفید تخم مرغ........۲ عدد
▫️بریلو یا مارمالاد ........به اندازه
 



طرز تهیه:

🔸آردسفید و آرد برنج رو الک کرده
پودر قند را اضافه میکنیم
کره را تکه های کوچک کرده،اضافه میکنیم
و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد میدهیم.
ابتدا به حالت پوره پوره در میآید
سپس به خمیری نرم تبدیل می شود.

🔸خمیر را ورز زیاد نمیدهیم.
از خمیر کمی برداشته،کف دست گلوله میکنیم
ابتدا در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر نارگیل میغلطانیم.

🔸با فاصله درون سینی فر میچینیم و با ابزار وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.
شیرینی ها را با دمای 1۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر میپزیم.

🔸بعد از پخت، گودی وسط هر شیرینی را با بریلو یا مارمالاد پر میکنیم.
 




مطلب قبلیدسر میوه شکلاتی با جو
مطلب بعدیتوپک پسته ای شکلاتی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه