برای کیک: تخم مرغ 4 عدد ارد 2 لیوان شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن سه چهارم لیوان وانیل و هل کمی بکینگ پودر یک ق چ پودر نارگیل یک ق غ برای سس کیک: شیر یک لیوان خامه صبحانه نصف پاکت شیر عسلی حدود یک بسته (به جای شیرعسلی می توانید از سه چهارم لیوان شکر استفاده کنید) برای مواد رویه پنیری: پنیر خامه ای 100 گرم خامه 200 گرم شکر 4 ق غ پودر ژلاتین 2 ق چ آب کمی شکلات چیپسی مقداری
برای کیک: ابتدا تخم مرغ ها را زده و بعد شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود. سپس پودر هل را اضافه کنید و مجدد کاملا هم بزنید. سپس روغن و شیر و ارد و بکینگ پودر و وانیل. داخل ظرف پیرکس را کمی روغن ریخته و بعد مواد را داخل آن بریزید. مقدار کمی از مواد را ته ظرف نگه داشته و در صورت دلخواه مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید و بعد روی مواد قبلی بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید. شیر و خامه و شیرعسلی را روی حرارت گذاشته تا با هم ترکیب شوند، بعد کمی زعفران به آن اضافه کرده و در حد ترکیب شدن روی شعله گاز قرار دهید. نیاز به جوشاندن نیست. اگر کیک به حالت گنبدی پف کرده بود رویه کیک رابرش زده و بردارید و خود کیک را با سیخ کباب چوبی کمی سوراخ سوراخ کنید. سپس سس مورد نظر را روی کیک ریخته و داخل یخچال بگذارید. برای رویه پنیری: در این مرحله باید رویه پنیری را آماده کنید. خامه و پنیر خامه ای و کمی شکر را با همزن خوب بزنید تا یکدست شود. مقداری پودر ژلاتین را داخل آب ریخته به روش بنماری حل کرده و به مواد اضافه کنید. مقداری شکلات چیپسی به دلخواه به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید و بعد روی کیک را با آن بپوشانید و یه شب تا صبح در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم روند. نوش جان.