پیاز را توی روغن و کره تفت دهید تا شیشه ای که شد زعفران دم شده به آن اضافه کنید، حالا گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی شده یا عادی اضافه کرده کمی که تغییر رنگ داد ادویه ها، نخود، کشمش و زرشک و در آخر زعفران میزنید و مواد خوب با هم ترکیب که شد از روی حرارت بر میدارید.
کف قابلمه روغن و زردچوبه میریزید و ته دیگ مدنظر را توش بچینید و لایه به لایه برنج دم شده مواد گوشتی و دوباره به همین ترتیب میرید جلو و در آخر روش زعفران دم شده بریزید و بذارید به مدت ۵۰ دقیقه با حرارت کم دم بکشد.
نکته: در آخر برای عطر بیشتر می توانید کمی زیره سیاه روی برنج بریزید و بعد کمی آب و روغن و زعفران روی برنج بریزید تا دم بکشد.
نوش جان.