سیب ترجیحا زرد 3 عدد شکر قهوه ای 50 گرم دارچین 1 و نیم ق چ برای مایع کیک: شکرقهوه ای 100 گرم کره ذوب شده و خنک شده 45 گرم روغن مایع 40 گرم شیر پرچرب 80 گرم تخم مرغ 2 عدد پودر وانیل 1/2 ق چ آرد سفید 230 گرم بکینگ پودر 1 ق چ جوش شیرین نصف ق چ نمک 1/4 ق چ دارچین 1 ق چ زنجبیل 1/2 ق چ جوز هندی 1/4 ق چ
سیب ها را پوست کنید هسته اش را جدا و نگینی خورد کنید. حالا داخل کاسه بریزید و با شکر قهوه ای و دارچین مخلوط کنید و بزارید کنار و تا موقع اماده شدن مایع کیک، هر از گاهی با قاشق هم بزنید تا اب بندازه. حالا بروید سراغ درست کردن مایه کیک. داخل کاسه ، کره و روغن و شکر قهوه ای و شیر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود. مواد خشک شامل ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک و دارچین و زنجبیل و جوز هندی را باهم مخلوط کرده و در نهایت به مواد تر اضافه کنید و با ویسک کامل هم بزنید تا به یک مایه صاف و یکدست بدون گلوله ارد برسید. حالا قالب لوف مستطیل 23 در 13 رو کاغذ روغنی یا ورق نسوز بندازید و نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و 2/3 از مخلوط سیب را، روی مایع کیک بریزید و یکمی از ابی که سیب انداخته بریزید و دوباره همین مراحل را تکرار کنید و درنهایت با یک چاقو از کف قالب مایع کیک را به صورت ماربل هم بزنید و بذاربد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که روی کیک طلایی بشه و خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاورید. پس از خنک شدن از قالب در آورده و در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوشجان.