تخم مرغ 5 عدد شکر یک پیمانه وانیل کمی شیر یک پیمانه (کمی گرم) روغن یک پیمانه آرد دو پیمانه سر پر نشاسته ذرت 2 ق غ بیکینگ پودر سه ق چ پودر نارگیل 5 تا 6 ق غ شکلات تخته رنده شده حدود صد گرم (در صورت دلخواه می توانید حذف کنید)
ابتدا سفیده و زرده را جدا کرده و سفیده را با همزن بزنید، وانیل و شکر را آرام آرام به سفیده اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مواد کشدار شود. سپس زرده را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. مرحله بعد شیر ولرم و روغن و ارد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد شکلات تخته ای رنده شده و در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید. سپس مواد را در ظرف مورد نظری که چرب کرده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه قرار دهید. با سیخ چوبی چک کرده اگر مواد بیرون نیامد کیک ما پخته شده، خارج کرده و پس از خنک شدن از ظرف در آورده و به صورت دلخواه تزیین کنید. می توانید از ترکیب مقداری شکلات خته ای و خامه و یه کوچولو پنیر و شکر که به روش بنماری ذوب شده اند استفاده کرده و روی کیک را تزیین کنید.
نوش جان.