برای کراست: دوبسته بیسکوئیت پتی پور یا ۲۵۰ گرم کره ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم برای کرم: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای حدود دو تا ۳ قاشق شکر پودر ژلاتین دو قاشق سرپر آب نصف لیوان وانیل کمی شکلات سکه ای سفید حدود 10 عدد برای ژله: یه بسته ژله توت فرنگی و با یک و یک دوم لیوان
بیسکوئیت را خوب پودر کنید با کره مذاب مخلوط کرده داخل قالب کمربندی بریزید و روشو با یه وسیله ای مثل گوشت کوب خوب فیکس کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا خودش را بگیرد. برای مایع پنیری ابتدا خامه و پنیر و پودر قند و کمی وانیل خوب میزنیم تا یکدست شود. بعد پودر ژله را روی آب بپاشید روی بخار کتری بزارید تا حل شود، شکلات سکه ای یا تخته ای سفید را به روش بن ماری ذوب کرده، به مخلوط پنیر و خامه اضافه کرده خوب مخلوط کنید. قالب را بعد از نیم ساعت از یخچال خارج کرده مخلوط کرمی را روی بیسکوئیتها که حالا کاملا سفت شده میریزیم سطحشو صاف میکنیم دوباره میزاریم یخچال به مدت نیم ساعت تا خودش را بگیرد. برای ژله روی آن ژله را با آبجوش روی بخار کتری مخلوط میکنیم تا شفاف شود. بعد روی چیز کیک نیم بند میریزیم. میتونید برای اینکه زیباتر بشه قبل از ریختن ژله روی کرم چند ورقه توت فرنگی قرار بديد بعد قاشق قاشق ژله رو روی توت فرنگی ها بریزید. یا مثل عکس از توت فرنگی فقط برای دیزاین استفاده کنید. بعد به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید تا خودش را بگیرد. نکته میتونید بجای قالب کمربندی از قالب معمولی استفاده کنید فقط کف قالب و دولایه پلاستیک بگذارید تا راحت بتونید از قالب جدا کنید. امیدوارم تا فصلشه این چیز کیک خوشمزه و راحت و درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان.