۲ عدد تخم مرغ ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۳ لیوان شکر ۱/۲ پاکت خامه صبحانه ۱/۲ لیوان شیر یک لیوان سر پر آرد یک قاشق غ ب پ
همه مواد نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. ابتدا تخم مرغ ها را کمی بزنید. سپس با وانیل و شکر مخلوط کنید. در این مرحله خامه و شیر و ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده و آرام همب بزنید. مواد شما آماده است، با ملاقه در ماهیتابه ریخته و میپزید. دقت کنید ماهیتابه حتما داغ باشه، درشم بزارید، وقتی حباب زد برگردونید تا طرف دیگه اش سرخ بشه به همین راحتی. نوش جان.