هویچ ۵۰۰ گرم آب ۱/۲ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه سرخالی زعفران دم کرده ۲ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ آرد یک پیمانه کره ۳۰ گرم روغن ۱/۲ پیمانه
اول هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید. با یک و نیم لیوان آب بذارید بپزد. خوب که پخت و نیم لیوان آب مونده بود با هر وسیله ای که در دسترس دارید پوره کنید. (مخلوط کن یا گوشکوب برقی) حالا شربت را آماده کنید. آب را با گلاب و شکر بذارید روی حرارت تا شکر حل شود. بهش پودر هل و زعفرون دم کرده را اضافه کنید، یکی دو جوش که زد کافیه بذارید کنار. اگه گلابتون خیلی عطر و طعمش قوی ۱/۴ بریزید و ۱/۴ آب جایگزین کنید. حالا آرد را با شعله ملایم تفت دهید. خیلی نمیخوایم رنگ آرد تیره شود، یه کوچولو تغییر رنگ کافیه. حالا بهش کره و روغن را اضافه کنید و یه کم تفت دهید، در حد پنج دقیقه. بهش پوره هویج را اضافه و مخلوط کنید. شعله را خاموش کنید و تو چند مرحله شربت را اضافه کنید و هربار هم بزنید. کامل که مخلوط شد، شعله را مجدد روشن کنید و هم بزنید تا کامل جمع شود و بعد حالت گهواره انجام دهید. حلوای شما آماده است و بریزید تو ظرف و تزیین کنید. نوش جان.