تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم وانیل شکری ۲ ق چ آرد ۳۵۰ گرم بیکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱ پینچ شیر ۲۵۰ میلی لیتر کره ۷۰ گرم
تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل حسابی هم بزنید تا سبک و روشن شود. شیر و کره را هم بذارید رو حرارت تا کره آب شود و شیر گرم شود ولی شیر جوش نیاید. حالا مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید تو دو یا سه مرحله اضافه کنید. مخلوط شیر و کره را هم با مواد خشک تو سه مرحله اضافه کن و هم بزنید. مواد را بریزید تو قالب و با خلال کار هواگیری رو انجام دهید. سایز قالب ۲۰ در ۳۰. اگر گرد خواستید ۲۳ یا ۲۴ خوبه.
نوش جان.