کیک شیر داغ



محاسبه BMR

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل شکری ۲ ق چ
آرد ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پینچ
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
کره ۷۰ گرم



طرز تهیه:

تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل حسابی هم بزنید تا سبک و روشن شود.
شیر و کره را هم بذارید رو حرارت تا کره آب شود و شیر گرم شود ولی شیر جوش نیاید.

حالا مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید تو دو یا سه مرحله اضافه کنید.
مخلوط شیر و کره را هم با مواد خشک تو سه مرحله اضافه کن و هم بزنید.

مواد را بریزید تو قالب و با خلال کار هواگیری رو انجام دهید. 

سایز قالب ۲۰ در ۳۰. 

اگر گرد خواستید ۲۳ یا ۲۴ خوبه. 

 

نوش جان. 




مطلب قبلیساندویچ خامه ای
مطلب بعدیکیک پرتقالی و نارگیل

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه