‎کیک ترس لچز تیرامیسو



محاسبه BMR

مواد لازم:

مواد لازم برای مایع کیک:
تخم مرغ:3 عدد
شکر:50 گرم
ارد:90 گرم
وانیل: نوک قاشق پایخوری
بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

برای مخلوط سه شیر احتیاج داریم به:
شیر عسلی:1 قوطی
شیر پاستوریزه:1 پیمانه
خامه صبحانه:200 گرم
پودر قهوه فوری:2 قاشق چایخوری

برای لایه تیرامیسو:
پنیر ماسکارپونه: 250 گرم
خامه قنادی فرم گرفته:300 گرم
شکر:25 گرم‎



طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر اینقدر میزنیم تا حجمش تقریبا دو تا سه برابر شود. ارد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و ارام مواد را روی هم فویل میکنیم تا پفش نخوابه.
یک رینگ 20 سانت روی سینی فری که کفش کاغذ روغنی انداختیم میزاریم و مایع کیک را داخلش میریزیم و می گذاریم با دمای 160 درجه به مدت 25 دقیقه بپزد.
حالا شیر و شیر عسلی و خامه  را به کمک میکسر یا همزن دستی خوب مخلوط میکنیم. پودر قهوه فوری را با یک قاشق چایخوری ابجوش ترکیب کرده تا یکدست شود و به مخلوط اضافه میکنیم.
کیک را از فر درمی‌آوریم. کاغذ روغنی را ازش جدا میکنیم و رینگ را به همراه کیک به ظرف سرو انتقال میدهیم. تا وقتی گرمه مخلوط سه شیر را روی کیک میریزیم و نیم ساعت اجازه میدهیم تا کامل جذب کیک شود و بعد روی کیک یک لایه پودر کاکائو الک میکنیم.
حالا پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته وشکر را باهم مخلوط می‌کنیم‌ و روی کیک میریزیم و صاف میکنیم. حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال بهش استراحت میدیم.

بعد رینگ را از دور کیک جدا میکنیم و  با پودر کاکائو الک شده تزئین میکنیم.

‎ترفند اینکه برش های کیکتون تمیز و یکدست دربیاد حتما از چاقو تیز استفاده کنید و چاقو را داخل اب داغ  بزنید و بعد هربار برش چاقو را تمیز کنید و اینکار را برای هربار برش کیک تکرار کنید.


نوش جان.




مطلب قبلیکوکی پسته
مطلب بعدیBrioche Suisse بریوش سوئیسی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه