مواد لازم برای مایع کیک: تخم مرغ:3 عدد شکر:50 گرم ارد:90 گرم وانیل: نوک قاشق پایخوری بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری برای مخلوط سه شیر احتیاج داریم به: شیر عسلی:1 قوطی شیر پاستوریزه:1 پیمانه خامه صبحانه:200 گرم پودر قهوه فوری:2 قاشق چایخوری برای لایه تیرامیسو: پنیر ماسکارپونه: 250 گرم خامه قنادی فرم گرفته:300 گرم شکر:25 گرم
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر اینقدر میزنیم تا حجمش تقریبا دو تا سه برابر شود. ارد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و ارام مواد را روی هم فویل میکنیم تا پفش نخوابه. یک رینگ 20 سانت روی سینی فری که کفش کاغذ روغنی انداختیم میزاریم و مایع کیک را داخلش میریزیم و می گذاریم با دمای 160 درجه به مدت 25 دقیقه بپزد. حالا شیر و شیر عسلی و خامه را به کمک میکسر یا همزن دستی خوب مخلوط میکنیم. پودر قهوه فوری را با یک قاشق چایخوری ابجوش ترکیب کرده تا یکدست شود و به مخلوط اضافه میکنیم. کیک را از فر درمیآوریم. کاغذ روغنی را ازش جدا میکنیم و رینگ را به همراه کیک به ظرف سرو انتقال میدهیم. تا وقتی گرمه مخلوط سه شیر را روی کیک میریزیم و نیم ساعت اجازه میدهیم تا کامل جذب کیک شود و بعد روی کیک یک لایه پودر کاکائو الک میکنیم. حالا پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته وشکر را باهم مخلوط میکنیم و روی کیک میریزیم و صاف میکنیم. حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال بهش استراحت میدیم. بعد رینگ را از دور کیک جدا میکنیم و با پودر کاکائو الک شده تزئین میکنیم. ترفند اینکه برش های کیکتون تمیز و یکدست دربیاد حتما از چاقو تیز استفاده کنید و چاقو را داخل اب داغ بزنید و بعد هربار برش چاقو را تمیز کنید و اینکار را برای هربار برش کیک تکرار کنید.
نوش جان.