کیک اسفناج با فیلینگ شکلاتی



محاسبه BMR

مواد لازم:

تخم مرغ ...... ۴ تا ۵ عدد

شکر .... یک و نیم پیمانه

روغن مایع ...... سه چهارم پیمانه

برگ اسفناج...... یک پیمانه فشرده

ارد ...... ۲و نیم پیمانه

وانیل ....... یک قاشق چای خوری

بکینگ پودر ....... ۱  قاشق چای خوری

رنده پوست یک عدد پرتقال 

شیر...... نصف پیمانه

مواد لازم فیلینگ:

شکلات تخته ای ...... ۱۰۰ گرم

خامه صبحانه ....،.. یک عدد

پودر قند ....... ۴ قاشق غذا خوری

پنیر لبنه ......... یک سوم بسته



طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را با همزن میزنیم، اگر تخم مرغ ریز بود ۵ تا استفاده میکنیم، سپس شکر را به ان اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کرم رنگ شود.

برگهای اسفناج را کامل از ساقه ها جدا کرده و خوب میشوریم، سپس درون ظرف مناسب ریخته و روغن را به ان اضافه میکنید و با گوشتکوب برقی کاملا با هم ترکیب میکنید تا مایع یکدستی بدست اید. بعد به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کرده و مجددا با همزن هم میزنیم.

در مرحله بعد شیر و ارد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید، در انتها پوست یک پرتقال را با رنده درشت درون مایه کیک رنده کنید. و در قالبی که چرب کرده اید و در فر از قبل گرم شده میگذارید.

بعد از حدود ۴۵ دقیقه چک کنید که کیک پخته یا نه.

برای تهیه فیلینگ همه مواد را بصورت بن ماری ترکیب کرده و پس از کمی خنک شدن کیک و برش ان نصف ان را لای کیک ریخته و مابقی را برای تزینن روی کیک میریزید و در یخچال میگذارید تا به خورد کیک برود.

نکته: بهتر است کیک را در قالبهای کمربندی پخت کنید که موقع زدن فیلینگ راحت باشید.

نوش جان




مطلب قبلیدسر پودینگ برنج
مطلب بعدیکیوی کندی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه