سالاد مخصوص با مرغ و انگور



محاسبه BMR

مواد لازم:

۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
۲ عدد ساقه کرفس (خلالی خرد شود)
۲۵۰ گرم انگور سیاه
۶۰ گرم بادام زمینی بدون پوست تست شده
نوک ق چ فلفل قرمز
چند برگ گشنیز یا جعفری تازه برای تزیین
کمی نمک و زرد چوبه

۱۵۰ میلی‌لیتر سس مایونز
۱۲۵ گرم ماست کم‌چرب
یک قاشق سوپ خوری عسل
۲ /۱ قاشق چای خوری پودر کاری



طرز تهیه:

 سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه آب‌پز کنید سپس با چاقوی تیز خرد کنید. کاسه‌ای آماده کنید و مرغ و کرفس را درون آن بریزید. دانه‌های انگور را با چاقو از وسط نصف کنید و بعد از جدا کردن هسته‌هایشان، آنها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

حالا سس را درست کنید. برای این منظور سس مایونز، ماست، عسل و پودرکاری را با هم مخلوط کرده و روی مخلوط مواد بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

مخلوط مرغ و انگور را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و مغز بادام را همراه با مقداری فلفل قرمز روی مواد بریزید. کنار ظرف را هم با برگ گشنیز یا جعفری تزئین کنید.

نکته: در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به مواد سس اضافه کنید.

نوش جان




مطلب قبلیپاستا با سس الفردو
مطلب بعدیامگشت پلو با تن ماهی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه